+45 46 40 27 71 afs@annestausholm.dk

Nyheder

FN HJULET

07.10.2020

anne stausholm og fn’s verdensmål

På tegnestuen har vi i den seneste tid arbejdet med FN’s 17 verdensmål. Vi har analyseret, hvordan vi kan bruge mål og delmål aktivt i vores arbejde med landskabet, fordi vi tager ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling. Læs nærmere om vores arbejde med FN’s verdensmål.

Have i Nordsjælland, detalje murværk

have i nordsjælland

Der er nu lagt billeder på hjemmesiden af nordsjællands smukkeste siddemur. Læs mere om projektet

udearealer omkring større landejendom

Tegnestuen har i samarbejde med Arkitektladen designet udearealerne omkring en større landejendom uden for Århus. Se hvad der kom ud af det.

Landejendom ved Århus, situationsplan
Flergenerationsbolig i Lejre

Flere generationer deler bolig -og have

Tegnestuen har udarbejdet et forslag til udearealerne omkring en flere-generationsbolig, hvor haven tilgodeser både familien med børn, og bedsteforældrenes ønsker og funktioner.

En overordnet form af parkudtryk binder haven sammen, samtidig med, at ønskerne om en opdelt have med meget forskellige udtryk er tilgodeset. En japansk inspireret have til bedsteforældrene, med fokus på de visuelle oplevelser, og en mere multifunktionel have til familien, med plads til både gynge, højbede og udekøkken.

Citat fra ejeren:

Vi er måbende over at du kunne ramme så organisk og harmonisk en løsning fra et udgangspunkt som vi troede var mission impossible: japansk, vand, sten, park, træer, bål, træterrasse, blomstereng, synslinjer, en hemmelig sti, et skur med grønt tag, to udtryk som mødes om en glødende kerne og som varsles ved indgangen i miniature. Genialt og så rigtigt.

 Vi er så taknemmelige og glade for planen.

Tegnestuen har netop afleveret en ny udviklingsplan til Odden kirkegård, hvor gamle gravminder og forbindelsen til havet er i fokus.

Nu blomstrer biodiversiteten i Baldersbo Afdeling 12