+45 46 40 27 71 afs@annestausholm.dk

Nyheder

Sct. Olau Afd. G, foto

Læs Annes artikel om brug af tomme arealer på kirkegården. Du kan også læse hele temanummeret af Kirkegården her Kirkegården 2018_4. Det omhandler også vores renovering af Sct- Olai kirkegård afd. G, som du kan se på billedet.

Viskinge Kirkegård, foto

23.08.2021

Viskinge Kirkegård – Skovafsnit

Vi er glade for at fortælle, at vores forslag til et skovafsnit på Viskinge kirkegård er blevet godkendt af Viskinge-Avnsø Sogns menighedsråd. Forslaget tager udgangspunkt i den eksisterende fine træplantning og naturlige urtevegetation, der danner et fantastisk afsæt. Det nye bgravelsesafsnit supplerer de eksisterende gravafsnit på en fin og nytænkende måde.

Kasperskolen, kantinegård og park

16.08.2021

Vi er nu gået i gang med at udarbejde ny kantinegård og oplevelsespark til Kasperskolen i Ballerup. Kasperskolen er en specialskole fra 0-10 klasse for børn med ADHD og autisme, og vi har tidligere tegnet og udført blandt andet legepladsen til indskolingen. Hvis du er interesseret kan du læse mere om projektet her Kasperskolen

Gerbrandskolen, luftfoto

16.08.2021

Tegnestuen har i samarbejde med Schou Birkendorf Arkitekter Aps fået til opgave at tegne og udføre friarealerne omkring Gerbrandskolen på Amager. Vi ser frem til samarbejdet.

Tuse Børnehus, visualisering af atrium

29.06.2021

børnehuset “tusenfryd” i tuse

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Anne Stausholm Landskabsarkitekter i samarbejde med , Edvars & Edvars ApS og Danakon A/S. har vundet udbuddet om Børnehuset ”Tusenfryd” i Tuse. Det nye bæredygtige byggeri har krav om DGNB Guld certificering.
Bygningen og friarealerne skal igennem en større renovering, ombygning og udvidelse, hvor der indtænkes bevægelse overalt i og udenfor det nye børnehus. Det nye børnehus på ca. 1900m² skal huse 190 børn fordelt i børnehave, vuggestue og dagpleje, og friarealerne skal lægge op til masser af bevægelse.

Foto af rampe, Høsterkøb Kirke

20.05.2021

Tilgængelighed ved høsterkøb kirke

Vi er glade for at arbejdet med at skabe bedre adgangsforhold til Høsterkøb kirke er tilendebragt og i så fint samspil med Plesners smukke kirkebygning- universelt design og kulturarv!

Tanja Jordan, portræt

19.05.2021

TEGNESTUE SAMARBEJDE

Tanja er blandt andet i gang med et projekt for Rotary, der skal sætte fokus på Kildernes Roskilde

Tanja

AnnaMia, portræt

20.04.2021

Tegnestuen har fået ny medarbejder!

Vi ønsker Landskabsarkitekt AnnaMia Lindblom velkommen. AnnaMia startede idag og er i fuld gang med forskellige opgaver. Her tager vi dog en lille pause i solen med de sødeste tegnestue-hundehvalpe. AnnaMia

Minipigs, foto eksisterende kantinegård

06.04.2021

Nyt samarbejde med Ellegaard Göttingen Minipigs

På tegnestuen er vi glade for at kunne dele nyheden om et nyt projekt og samarbejde med Ellegaard Göttingen Minipigs i Dalmose nær Skælskør.

Vi skal blandt andet tegne en ny kantinehave og ankomst til virksomheden, i forbindelse med en nylig udvidelse af bygningssættet, samt udarbejde en masterplan for resten af de nærliggende udearealer med fokus på biodiversitet, klima, sundhed og trivsel.

Vi glæder os til samarbejdet.

Foto af kommende kantinehave og hovedindgang som det ser ud i dag.

Ringsted Kirkegård, forslag udviklingsplan

05.01.2021

ny udviklingsplan for ringsted kirkegård

Vi er stolte af endelig at kunne præsentere den nye udviklingsplan for Ringsted Kirkegård. Udviklingsplanen har været længe undervejs og rummer masser af nye gravstedsformer, biodiversitet og rekreative arealer.

Foto fra Fridhoff Kirkegård, Hamborg

18.11.2020

tegnestue take-over

I denne uge har vi medlems take-over på Danske Landskabsarkitekters instagramprofil.

Se med på @danish_landscape_architects instagram, hvor vi glæder os til at vise jer projekter, inspiration og små klip fra hverdagen her på tegnestuen. Her er for eksempel et billede fra vores studietur til Hamborg i år.

FN hjulet, diagram

07.10.2020

anne stausholm og fn’s verdensmål

På tegnestuen har vi i den seneste tid arbejdet med FN’s 17 verdensmål. Vi har analyseret, hvordan vi kan bruge mål og delmål aktivt i vores arbejde med landskabet, fordi vi tager ansvar for at bidrage til en bæredygtig udvikling. Læs nærmere om vores arbejde med FN’s verdensmål.

Foto Det Islamiske Afsnit, Fridhoff Kirkegård Hamborg

05.10.2020

Tegnestuen på studietur

Vi har været på studietur til Hamborg, hvor vi besøgte Friedhof Ohlsdorf, en næsten 400 hektar stor park i engelsk havestil, der danner rammen om en af verdens største kirkegårde. Kirkegården rummer blandt andet  13 kapeller samt gravsteder fra både for 1. og 2. Verdenskrig, stormflodsofre 1962 og britiske og russiske soldater. Her besøger vi det muslimske afsnit, der har en noget anden karakter end i Danmark.

Have i Nordsjælland, detalje murværk

have i nordsjælland

Der er nu lagt billeder på hjemmesiden af nordsjællands smukkeste siddemur. Læs mere om projektet

udearealer omkring større landejendom

Tegnestuen har i samarbejde med Arkitektladen designet udearealerne omkring en større landejendom uden for Århus. Se hvad der kom ud af det.

Landejendom ved Århus, situationsplan
Flergenerationsbolig i Lejre

Flere generationer deler bolig -og have

Tegnestuen har udarbejdet et forslag til udearealerne omkring en flere-generationsbolig, hvor haven tilgodeser både familien med børn, og bedsteforældrenes ønsker og funktioner.

En overordnet form af parkudtryk binder haven sammen, samtidig med, at ønskerne om en opdelt have med meget forskellige udtryk er tilgodeset. En japansk inspireret have til bedsteforældrene, med fokus på de visuelle oplevelser, og en mere multifunktionel have til familien, med plads til både gynge, højbede og udekøkken.

Citat fra ejeren:

Vi er måbende over at du kunne ramme så organisk og harmonisk en løsning fra et udgangspunkt som vi troede var mission impossible: japansk, vand, sten, park, træer, bål, træterrasse, blomstereng, synslinjer, en hemmelig sti, et skur med grønt tag, to udtryk som mødes om en glødende kerne og som varsles ved indgangen i miniature. Genialt og så rigtigt.

 Vi er så taknemmelige og glade for planen.

Tegnestuen har netop afleveret en ny udviklingsplan til Odden kirkegård, hvor gamle gravminder og forbindelsen til havet er i fokus.

Nu blomstrer biodiversiteten i Baldersbo Afdeling 12