+45 46 40 27 71 afs@annestausholm.dk

ProjektNAvn

Bygherre: Privat
Areal: 
Udførelse: endnu ikke udført

Forslaget er udarbejdet så det vil kunne fremstå anvendeligt, herskabeligt og præsentabelt fra anlægstidspunktet.

De værdifulde linjer er forstærket og genskabt så stedets historie fremhæves i samspil med de nye elementers eksklusive materialer og rumlige funktioner.

ankomstarealet

Adgangen til huset vil med den nye indkørsel og allébeplantningen blive mere stilren og spille med hovedbygningens klassiske udtryk.

Ved den nye indkørsel og i skovkanten plantes rhododendron. På gårdspladsen plantes i et græsbånd eventuelt med steler og kæder -10 store lindetræer, der skaber en stærk og klassisk struktur op mod huset. Det eksisterende cedertræ opstammes  og der lægges forårsløg i græsset. 

Belægningen

Belægningen består af slotsgrus, chaussé- og brosten. De to bålfade placeres på hver side af hovedtrappen.