+45 46 40 27 71 afs@annestausholm.dk

Privathaver

Når ønsket er en unik have, hvor der er kræset for detaljen, udfører tegnestuen projektering og planlægning af alle størrelser af haver. Gennem valg af karakteristiske planter og eksklusive materialer, der harmonerer med huset og det omkringliggende landskab, skaber vi poetiske stemninger.

Med de førende teknikker inden for lys og vand, skaber vi spektakulære miljøer i haven.
Tegnestuen har blandt andet stor ekspertise i at designe svømmesøer, som giver nye muligheder for at kombinere poolens aktiviteter med naturens skønhed.

Fordelene ved at få udarbejdet en haveplan er, at der kommer struktur og overblik over haven. Overblik giver overskud og energi til, at få tingene udført i praksis. Hvad enten haven udføres på én gang eller i etaper over en årrække, sikrer planen, at der ikke bruges unødige timer og penge på opgaven og at haven fremstår med en klar ide og et individuelt udtryk.

At få besøg af en landskabsarkitekt er tit meget inspirerende, fordi din have ses af en professionel og med friske øjne. Ofte har jeg hørt folk sige, at den løsning ville de aldrig selv have tænkt på. Det kan være angående problemer i haven der løses eller kvaliteter der fremhæves. Vigtigst for mig er, at jeres have bliver en smuk have – der fungerer for jer på alle niveauer.