Odense, privathave

BYGHERRE Privat
ADRESSE Odense
AREAL 2.170 m2
ANLÆGSSUM 8 mio. kr.
ANLAGT 2011

 

PRIVATHAVE

Ejendommen, er en klassisk patricia villa med dobbelt garage, hvortil der bygges en tilbygning i flere plan, der forbinder de to eksisterende bygninger. Villaen er beliggende på en 2170 m2 grund. Grunden er ret plan og er vendt med baghaven nord for villaen. På grunden findes desuden et smukt lysthus i havens sydøstlige hjørne, et karakteristisk bassin samt et skur mod vest.

HAVENS IDÉ

Hovedidéen er at skabe ro og harmoni i haven ved hjælp af lange lige linjer, der tilgodeser husets og havens vigtigste elementer. Ruminddelingen opstår ved hjælp af hække og forskudte plan.

Beplantningen er blomstrende, farverig og karakterfuld. Haven er oplevelsesrig med haverum, der alle er funktionelle og præsentable. Tre ramper løber fra verandaen og møder den vinkelrette akse der løber til spejlbassinet. I hver ende af den lange udsigtsplæne er placeret en udsigtsbænk. Et spektakulært trappeanlæg med indbygget vandkunst løser adgangsforholdene til kælderen. Lysthuset er blevet fremhævet og kvaliteten øget ved den ovale terrasse og afskærmende beplantning. Lysthuset og legehave forbindes af en pergola. Omkring huset og i haven er der terrasser til ophold på alle døgnets tidspunkter.

 

Foto af have i Odense